TERMENI SI CONDITII / CONTRACT
inregistrare / publicitate / utilizare - www.axaeuropa.ro


Art.1 Termeni generali

1. Prezentul document are rol de contract intre dvs. si SC PRINTECH Design SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Sold. Croitoru 3, sect.5, Nr.Reg.Com.: J40/9511/2004, C.F.: RO16506706, Administrator al www.axaeuropa.ro, web site proprietate a SC AXA EUROPA SRL.
2. Serviciile SC PRINTECH Design SRL, in cadrul site-ului www.axaeuropa.ro, sunt supuse regulilor si conditiilor specificate in acest document.
3. Va recomandam sa cititi cu atentie prevederile acestui document si, in cazul in care sunteti de acord cu prevederile lui, sa bifati casuta corespunzatoare acceptarii "Termenilor si Conditiilor", din cadrul formularului de comanda, acceptand astfel, fara nici o modificare, atat plata facturii reprezentand serviciile comandate cat si conditiile prezentate, acest document avand valoarea unui contract care va obliga legal, acceptat in mod tacit intre dvs. si SC PRINTECH Design SRL.
4. Acceptand sa va inscrieti pe site-ului www.
axaeuropa.ro, sunteti de acord ca SC PRINTECH Design SRL sa va trimita prin e-mail anunturi informative (oferte, modificari, instiintari, ... etc) si sa va reprezinte in actiunile de promovare a lucrarilor si activitatii dvs., asa cum trimiteti dvs. informatia, fara nici o modificare a continutului. Toate responsabilitatile privind corectitudinea informatiilor si drepturile de autor, va apartin in totalitate, SC PRINTECH Design SRL neavand nici o responsabilitate, de orice natura, in acest sens.
5. Informatiile texte sau imagini, cu caracter amenintator, abuziv, ofensator, pornografic, xenofob, violent asupra oamenilor sau animalelor, care ar putea afecta minorii sau intimitatea unei persoane etc. nu vor fi acceptate, deoarece aceste fapte contravin legilor in vigoare si se pedepsesc ca atare;


Art.2 Obligatiile expozantilor inscrisi

1. Sa furnizeze date reale, exacte si complete despre persoana sa, sau sa le reinnoiasca, daca intre timp acestea sufera modificari si nu mai sunt de actualitate, contactand SC PRINTECH Design SRL prin e-mail office@printech-design.ro, precizand noile date datele de inregistrare.
2. Sa nu transmita / publice prin intermediul site-ului orice continut pentru care nu are dreptul legal de difuzare sub orice sistem juridic (romanesc sau strain), precum si informatii care intra sub incidenta acordurilor de confidentialitate din cadrul relatiilor contractuale pe care le are cu terte persoane / firme;
3. Mesajul sa nu contina informatii care violeaza patente, secrete comerciale, drepturi de proprietate intelectuala sau de orice alta natura;
4. Informatia trimisa spre postare pe www.axaeuropa.ro, nu poate contine adrese web, e-mail, numere de telefon, altele decat ale solicitantului, sau coduri html;
5. Sa nu foloseasca acest site daca apeleaza in mod intentionat la o metoda care intrerupe sau blocheaza buna functionare a site-ul.
6. Sa nu copieze, multiplice, reproduca, modifice, materialele prezentate de SC PRINTECH Design SRL in cadrul site-ului;
7. Lucrarile pe care le prezentati trebuie sa fie comercializate de dvs., sa fie insotite de date exacte si complete, iar celelalte date sa fie corecte, conforme cu realitatea.
8. Sa trimiteti imagini cu latura mare de minim 600pixel, in oricare din formatele: jpg, tif, png, psd, gif. In caz contrar nu pot fi afisate, fiind la o rezolutie prea mica pentru a oferi o imagine de calitate privitorilor. De asemenea, sunteti de acord ca SC PRINTECH Design SRL sa prelucreze, atat cat se poate, imaginile de proasta calitate, incercand astfel sa le aduca la o forma rezonabila pentru a fi prezentate in cadrul site-ului si sa le redimensioneze, conform specificatiilor din oferta de inscriere, pentru a se incadra corect in design-ul site-ului.
9. Sa adaugati un minim de informatii;
10. Sa alegeti corect sectiunea in care expuneti lucrarile, pentru a nu fi informat gresit vizitatorul/ cumparatorul;
11. Expozantul poate preciza, pretul fiecarei lucrari, exprimat in orice moneda doreste.
12. NU poate posta alte oferte, de orice natura, care nu au legatura cu rubrica la care s-a inscris sau care nu-i apartin sau nu le comercializeaza.
13. Este de acord ca SC PRINTECH Design SRL, nu are nici o responsabilitate, privind corectitudinea, drepturile de autor, orice fel de litigii privind informatiile si produsele la care face referire, sau de orice natura, privind materialele trimise de catre expozant, spre promovare, aceasta fiind in intregime raspunderea expozantului.
14. Sa respectati aceste obligatii din prezentul contract si sa plateasca pretul aferent inscrierii pe www.axaeuropa.ro, conform oferta prezenta pe site, la rubrica "Inscrie-te" (Inscriere) , in urma primirii facturii proforme, din partea SC PRINTECH Design SRL.
15. In cazul in care conditiile prezentate nu sunt respectate, oricand doreste si fara a da explicatii, SC PRINTECH Design SRL isi rezerva dreptul de a accepta sau nu inregistrarea unui expozant, de a prezenta sau nu lucrarile acestuia, de a continua sau nu promovarea acestuia in cadrul site-ului, sau de a face alte modificari, fara despagubiri de orice natura sau o notificare in prealabil, chiar daca plata a fost efectuata (contravaloarea serviciilor platite, nu se returneaza, daca conditiile prezentate mai sus, sunt incalcate de catre expozant!).

Art.5 Drepturile expozantilor

1. Expozantul are posibilitatea de a-si expune serviciile, produsele pe care le comercializeaza, datele de contact, conform ofertei in vigoare, la data inscrierii. Eventuale modificari ale informatiilor, ulterioare publicarii paginii expozantului si exprimarii acordului acestuia, in scris (prin e-mail), asupra designului si modului de afisare, vor fi transmise prin e-mail, modificarile fiind efectuate in cadrul paginii expozantului, de pe www.axaeuropa.ro, de catre SC PRINTECH Design SRL, contra cost, conform oferta afisata pe www.printech-design.ro.
2. Informatiile de orice natura, privind continutul paginii expozantului, vor fi transmise exclusiv prin posta electronica (e-mail)
3. Expozantul are dreptul de proprietate asupra lucrarilor sale si a imaginilor acestora, cu conditia de a permite SC PRINTECH Design SRL sa le prezinte, transmita, adapta, traduca, de a mentiona numele dvs. in legatura cu materialul publicat pe site sau prin alte forme de promovare tiparite sau virtuale;


Art.6 Securitatea datelor

1. SC PRINTECH Design SRL isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor sale, dar, in acelasi timp, asigura expozantii pe www.axaeuropa.ro, ca nu va face publice datele privind CI/BI sau a celorlalte date completate in formularul de inscriere, catre terte persoane, decat cu acordul acestora (exceptie facand cele trimise de expozant catre SC PRINTECH Design SRL, in vederea publicarii si promovarii, expozantul exprimadu-si astfel acordul de a le face publice.) sau in cazul in care aceste date sunt solicitate de organele abilitate, in baza legilor in vigoare.
2. SC PRINTECH Design SRL nu isi poate asuma raspunderea pentru eventuale pierderi de date, fara stiinta sau acordul sau, datorate furtului de informatii electronice, indiferent de modalitate.

Art.7 Dreptul de proprietate al SC PRINTECH Design SRL

1. Continutul acestui site, de orice natura, apartine SC AXA EUROPA SRL, informatiile fiind protejate de Legea Dreptului de Autor si de legile conexe, si nu aveti permisiunea de a le copia, expune, publica, inchiria, modifica, crea materiale derivate, vinde sau folosi in scopuri publice sau comerciale.
2. Acest fapt constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.In acest caz, SC AXA EUROPA SRL va intenta proces, iar dumneavoastra sunteti de acord sa platiti toate cheltuielie care insotesc actiunea de judecata .De asemenea, SC AXA EUROPA SRL are dreptul de a cere despagubiri in avans pana la solutionarea cazului si de a va interzice orice incercare de folosire a site-ului.
3. SC PRINTECH Design SRL nu detine drept de proprietate intelectuala, de autor sau industriala asupra continutului trimis spre postare pe site, de catre expozanti (imagini, texte, reclame sau orice alt material), dar isi rezerva dreptul de a afisa, reproduce, modifica, adapta aceste materiale pe site sau publicare virtuala pe Internet, prin orice mijloc crede de cuvinta, doar in scopul promovarii expozantului si al site-ului www.axaeuropa.ro.

Art.8 Litigii

1. SC PRINTECH Design SRL ia drept reale datele trimise de expozant spre publicare in cadrul site-ului si nu se obliga sa le verifice, expozantul fiind unicul raspunzator asupra veridicitatii, integritatii datelor publicate, precum si in cazul in care violeaza regulile de utilizare a prezentului contract sau drepturile oricarui tert. Luand la cunostinta toate acestea, sunteti de acord ca, in cazul unor posibile litigii, sa despagubiti SC PRINTECH Design SRL, partenerii si angajatii acesteia de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuielile de judecata sau onorariile pentru avocati.
2. Daca imaginea SC PRINTECH Design SRL este afectata de faptul ca sunteti in litigii cu alte persoane, va obligati la despagubiri morale fata de noi si, de asemenea, nu va exonereaza de plata datoriilor catre SC PRINTECH Design SRL, acestea decurgand conform contractului incheiat.
3. In situatia in care apare o pretentie in legatura cu serviciile oferite de SC PRINTECH Design SRL, sau vreo prevedere care este considerata invalida, din Termenii si Conditiile prezentului contract, sunteti de acord ca, indiferent de lege sau statut care stipuleaza contrariul, aceasta poate fi dusa la indeplinire in termen de un an de la emiterea/formularea ei sau indeplinirea ei poate fi prescrisa dupa aceasta perioada.

Art.9 Non-Garantii

SC PRINTECH Design SRL va ofera serviciile site-ului ca atare. Compania noastra nu controleaza, doar monitorizeaza fara a se obliga in vreun fel sa o faca, si nu ofera garantii pentru:
a) Veridicitatea, securitatea, disponibilitatea, integritatea, calitatea etc. materialelor (text, imagine) trimise spre postare de expozantii inscrisi sau care au rezervat bannere publicitare;

b) Securitatea utilizatorilor site-ului;
c) Posibilele erori, intreruperi sau eventuale pierderi ale conexiunii;
d) Materialul descarcat sau obtinut in alt mod prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de SC PRINTECH Design SRL poate fi folosit doar pe riscul propriu si doar in scopuri personale, si nu comerciale.
e) Veti fi singurii responsabili de eventualele distrugeri cauzate sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

f) Sunteti de acord ca SC PRINTECH Design SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pierderi de profit ori pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, intangibile sau incomensurabile, rezultate din utilizarea/imposibilitatea utilizarii serviciilor noastre, tranzactii incepute, costuri pentru procurarea de bunuri complementare, informatii, declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului, produse achizitionate, alte cheltuieli legate de serviciile noastre.


Art.10 Modalitate de plata / Activarea a serviciilor comandate / Cazuri de forta majora

1. Plata serviciilor comandate, se va face in avans, prin Banca (op) sau prin Posta (mandat postal), in urma primirii de catre dvs., a unei facturi proforme din partea SC PRINTECH Design SRL
2. Rezervarea serviciilor comandate se va face timp de 5 zile calendaristice si vor fi luate in considerare, numai dupa confirmarea platii de catre Banca, conform facturii proforme.
3. Dupa confirmarea platii, SC PRINTECH Design SRL va va trimite factura fiscala, prin posta electronica (e-mail).
4. Designul / Machetarea si buna functionare a paginii si/sau a bannerului comandat, va fi definitiva si postata in cadrul site-ului, in maxim 1-3 zile lucratoare, de la data trimiteri integrale a informatiilor (texte, imagini, cv...etc), exceptie facand situatiile de forta majora, asa cum sunt stipulate de legile in vigoare, sau in cazul in care apar defectiuni la calculatoare si la orice alte aparate, implicate in procesul de realizare a materialelor solicitate de dvs., sau conexiuni la Internet defectuase sau inexistente din motive independente de vointa noastra, precum si a urgentelor sau situatiilor neprevazute, in care ar putea fi implicati in acel moment sau intr-o perioada nedeterminata de timp, operatorii/administratorii site-ului. In oricare din situatiile in care SC PRINTECH Design SRL nu poate onora in timpul specificat in oferte, serviciile contractate, nu poate fi trasa la raspundere, iar dumneavoastra nu puteti pretinde despagubiri de orice natura pentru aceste motive.
5. Daca plata a fost facuta si SC PRINTECH Design SRL nu si-a putut onora obligatiile din motivele enuntate mai sus, perioada de contractare a serviciilor se va decala si va intra in vigoare de la data lansarii paginii sau bannerului dvs.
6. Perioada de contractare a serviciilor, conform ofertelor, va intra in vigoare de la data confirmarii platii de catre banca + 1-3zile (timpul de realizare a paginii/bannerului, prelucrare imagini..etc).


Art.11 Rezilierea contractului

1. In cazul in care Termenii si Conditiile prezentate in acest document nu sunt respectate, sunteti de acord ca SC PRINTECH Design SRL autorizata de SC AXA EUROPA SRL, daca considera de cuviinta si pentru orice motiv, are dreptul de a sterge materialul trimis spre promovare de dvs. oricand doreste, precum si de a va refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului, fara a va avertiza in prealabil sau a da socoteala.
2. De asemenea, SC PRINTECH Design SRL isi rezerva dreptul ca la cererea SC AXA EUROPA SRL sau din alte motive, indiferent care, de a modifica si/sau intrerupa in orice moment functionarea site-ului www.axaeuropa.ro (temporar sau in mod permanent) pentru a putea adauga, imbunatati, repara, modifica, elimina serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau in parte) sau din orice alte motive, fara o notificare prealabila, fara explicatii si fara ca dumneavoastra sa puteti pretinde despagubiri de orice natura pentru aceste motive.
3. Prezentul contract este valabil atata timp cat expozantul doreste sa fie inscris pe site-ul www.axaeuropa.ro, respecta obligatiile contractuale prezentate in acest document si se prelungeste automat daca nu exista o cerere de reziliere, trimisa de expozant catre SC PRINTECH Design SRL;


Art.12 Dispozitii finale

1. Confirmarea de catre dumneavoastra, prin bifarea casutei corespunzatoare, din cadrul formularului de comanda, de fiecare data cand se solicita, ca ati citit si sunteti de acord cu Termenii si Conditile SC PRINTECH Design SRL, are valoarea unei semnaturi si va obliga legal.
2. De asemenea, utilizarea serviciilor site-ului nostru se face pe propria raspundere, iar dumneavoastra va asumati toate riscurile asociate/rezultate in urma postarii materialelor dvs., aceste servicii fiind luate ca atare, asa cum sunt.
3. Afisarea in lista expozantilor se va face in ordinea inscrierilor, pe principiul "primul venit, primul servit", iar in "Lista MAGAZINE", in ordine alfabetica.
4. Alte servicii care vor fi implementate in timp in cadrul site-ului vor fi supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care noile modificari, nu au conditii de folosire distinct formulate.
5. Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.
6. SC PRINTECH Design SRL are dreptul de a revizui acest contract, modifica, adauga sau sterge unele conditii, in orice moment, fara o notificare in prealabil si fara ca dumneavoastra sa puteti pretinde despagubiri de orice natura pentru aceste motive. Dupa momentul modificarii, prin folosirea in continuare a site-ului de catre dumneavoastra, dar si prin trimiterea unei noi comenzi pentru serviciile oferite, se subintelege acceptarea automata a modificarilor aduse.

Daca intentionati sa nu respectati si nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile SC PRINTECH Design SRL, va rugam sa NU folositi acest site!

Va multumim !

------------------------------------------------

SC PRINTECH Design SRL

tel.: 0722932444
e-mail. office@printech-design.ro